Om oss

Emax Media är en digital marknadsföringsbyrå i Stockholm

Kontakta oss

Om Emax Media

På Emax Media tror vi att det finns ett mer värdefullt sätt att marknadsföra sig, där kunden tjänas snarare än köps. Vi brinner för kreativitet och älskar det. Vi är övertygade om att kreativiteten som flödar på Emax Media är den största anledningen till de framgångsrika samarbeten som vi i dagsläget har, där vi är enormt tacksamma för förtroendet vi fått från våra kunder.

möte runt ett bord
anteckna strategi

Vi jobbar annorlunda

Vi utvecklar alla hemsidor från grunden. Detta innebär att både SEO:n och Google Ads annonseringen blir bättre då mycket av det hänger ihop med kvaliteten av webbsidan. Därför lägger vi extremt mycket tid och energi på webbutveckling då vi vet att det är avgörande för SEO:n och google ads annonseringen. Vi strävar alltid efter bästa möjliga resultat för våra kunder och tar oss inte an uppdrag där vi inte är övertygade om en förbättring. Vilket i vissa fall innebär att vi tar ett helhetsgrepp kring Google Ads, SEO och webbutveckling för att kunna vara säkra på att rätt förutsättningar ges för att lyckas bra.

Följ med på resan

Visionen för Emax Media som marknadsföringsbyrå är att över tid slå sig in på flera marknader världen över för att kunna hjälpa fler företag att öka sin digitala närvaro även utanför Sveriges gränser. Detta genom att först bli störst i Sverige och övriga Norden. Utbudet av tjänster kommer även öka allt eftersom Emax Media växer vilket kommer vara en trygghet för kunderna att kunna växa tillsammans med oss.

Idag är de flesta byråer specialister inom ett eller ett par område. Vi vill ligga steget före och nyttja den senaste tekniken för samtliga tjänster och alltid ligga steget före.

Emax Media ska vara det självklara valet för dig som vill synas på nätet och inte bara i sverige utan världen över. Emax Media är en samarbetspartner som inte bara levererar resultat utan också verkligen värnar om sina kunder. Vi ska tillföra den i särklass bästa servicen och trevligaste bemötandet till alla våra kunder oavsett om det är det lokala bageriet som vill synas bättre på google eller ett företag som finns världen över. Vi är byrån som bryr oss om både dig och dina resultat!

Se hur vi kan hjälpa dig

Vi återkommer till dig inom mindre än 24h!