GA och GTM

Insiktsfull marknadsföring får du genom Google Analytics & Google Tag Manager och det är även verktygen till en framgångsrik sådan. Kontakta oss så hjälper vi dig med spårning och mätning.

Kontakta oss

Trafik och beteende på webbsidan

Att mäta och följa upp resultatet med sin marknadsföring är A och O och gör att man tar beslut som ger bättre resultat. Vi som en digital marknadsföringsbyrå i Stockholm har kapaciteten att hjälpa er med uppsättning av konverteringsmål och Google Analytics för att du ska få en bättre insikt i hur dina kampanjer går samt hur dina besökare beter sig på din webbsida.

Så kan vi hjälpa dig

Resulterar i följande

Fördelar med GTM

Allt som oftast så sätter man upp olika mål på en webbsida, vill du att de ska handla av dig, ska de kontakta dig eller vill du att de ska läsa det nya blogginlägget du skrivit. Oavsett vad det nu kan tänkas vara så har man på ett eller annat sätt ett mål med webbsidan. Vare sig du säljer något eller inte vill du ju driva besökarna mot det uppsatta konverteringsmålet. För att kunna få reda på hur många som gör just det som du vill att de ska göra krävs Google Tag Manager eller GTM som det förkortas. Det innebär helt enkelt att du taggar upp olika delar av webbsidan vilket i sin tur gör att du kan se hur många som klickat på t.ex. “kontakta oss” eller “läs mer”. Vad du sedan vill göra är att nå en större skara av dessa människor som genomför dessa “mål” och blir till en konvertering. Till din hjälp för detta har du Google Analytics som ger dig data på din trafik som du får in till webbsidan.

Google Tag Manager mätning av data
analysera data i Google Analytics

Analys av besökaren genom Google Analytics

Många gånger kan man bli överraskad över vilken målgrupp man faktiskt har om man tittar på Google Analytics datan. Därför är det väldigt viktigt att man mäter allt som går att mäta för att inte ta fel beslut. Att ta beslut baserat på faktisk data är det som vinner i längden även om belsut taget på magkänslan kan kännas bra ibland. Vill du få hjälp med detta och sätta upp rätt mål och spåra dina besökare för att kunna ta smartare och bättre beslut som i slutet av dagen blir bättre för både dig och de som besöker din webbsida? Tveka då inte på att kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa varandra och komma fram till en lösning.

Se hur vi kan hjälpa dig

Vi återkommer till dig inom mindre än 24h!